Palvelut

IQ-Tilausjärjestelmä on sähköisen B2B- ja tukkukaupan edelläkävijä. Tilausjärjestelmällä tehostetaan myynnin toimintoja ja nopeutetaan asiakaspalvelua.

Järjestelmä on internetissä toimiva työkalu asiakaspalveluun, myyntiin ja asiakkaille. Toisin sanoen se on kuin verkkokauppa, mutta laajempi. Tilausjärjestelmä liitetään saumattomasti kauppiaan toiminnanohjausjärjestelmään (ERP).  Nettikäyttöinen tilausjärjestelmä on myyjiesi ja asiakkaidesi käytettävissä missä vain ja milloin vain. Tilausjärjestelmällä asiakkaasi palvelee itse itseään helposti ja nopeasti rutiininomaisissa kyselyissä ja tilauksissa samalla kun myyjä voi keskittyä palvelemaan asiakkaita muissa asioissa.

IQ-Tilausjärjestelmällä myynti ja asiakaspalvelu on sähköistettävissä hyvinkin pitkälle. Järjestelmän moduloidut ominaisuudet mahdollistavat kauppiaan tarpeisiin sopivan kokonaisuuden koostamisen. Tilausjärjestelmällä tehostetaan niin pienen B2B-kauppiaan kuin tuhansia tilauksia päivässä käsittelevän tukkuyrityksenkin toimintaa.

IQ-Tilausjärjestelmästä on saatavissa kolme erilaista versiota sekä lisäominaisuuksia. Tutustu tarkemmin eri versioihin ja toiminnallisuuksiin.